Vår förskola

Vargbergets förskola ligger i en vacker miljö alldeles intill skogen. På övervåningen har vi en stor ateljé, La stanza, samt en uteateljé, La piazza, där barnen får möjlighet till skapande. På nedervåningen ligger vår matsal där vi äter näringsriktig mat lagad från grunden från vår från fantastiska buffé. Vi äter i olika matlag. De barn som ska sova sover utomhus i vårt uterum.

Vargbergets förskola är en ny förskola som öppnade höstterminen 2018. Vi erbjuder tydliga verkstäder för olika aktiviteter med spännande och varierat material som är tillgängligt för alla barn.

På alla avdelningar har vi ateljéer där vi erbjuder olika skapande aktiviteter med lera, färg och återbruksmaterial samt bygg och konstruktion som ger möjligheter för matematiska utmaningar, lek och samspel.

I våra verkstäder och aktivitetsstationer delar barnen naturligt upp sig i mindre grupper. De får många tillfällen till samtal, samarbete och reflektion och utvecklar sin förmåga att skapa och uttrycka sig på många olika sätt.

Tillsammans för en hållbar framtid!

Senast uppdaterad: 15 augusti 2018