• Tillsammans skapar vi tryggare skolvägar

8 september 2021

Haninge kommun jobbar med Säkra skolvägar för att skapa en säker och trygg trafikmiljö runt omkring skolorna. Projektet bygger på ett samarbete mellan skolorna och kommunen. Även du som förälder kan bidra till tryggare skolvägar genom att aktivt välja smarta resval, det vill säga att gå eller cykla till skolan med ditt barn. Ju färre bilar, desto säkrare miljö.

• Nominera din favorit i skolan till de pedagogiska priserna 2021

1 september 2021

Vet du någon lärare, förskollärare, fritidspedagog, kock eller någon annan inom skolvärlden i Haninge kommun som har gjort det där lilla extra och är värd att uppmärksammas? Nu är nomineringen öppen för i år - rösta fram din favorit!

• Dags för skolstart!

12 augusti 2021

Välkommen till ett nytt läsår i Haninges skolor! Höstterminen 2021 börjar onsdagen den 18 augusti. Undervisningen kommer att bedrivas på plats i skolans lokaler.

• Träffa familjecentralens personal på biblioteken i Brandbergen och Jordbro

10 augusti 2021

Familjecentralens personal kommer finnas på Brandbergens och Jordbros bibliotek för att träffa familjer och informera om kommunens föräldraskapsstöd och föräldragruppverksamhet.

• Ökad vistelsetid på förskola från och med 1 juli

17 juni 2021

Grund- och förskolenämnden har beslutat om en stegvis återgång till 30 timmars vistelsetid för barn på förskolan vars föräldrar är arbetslösa eller föräldralediga. Beslutet gäller från den 1 juli 2021 och innebär en succesiv ökning i takt med vaccinationen mot covid-19 i landet och pandemins utveckling och läge.

• Stöd till dig som barn, ung och vårdnadshavare under pandemin

21 maj 2021

Känner du som barn eller ungdom oro under pandemin? Vill du som förälder få tips på hur du kan stötta ditt barn? Kommunen erbjuder olika typer av stöd som du kan ta del av.

• Månadens grönsak

13 november 2020

En del av vårt arbete med Måltidsnyckeln är Månadens grönsak. Genom att undersöka olika grönsaker med olika sinnen, får barnen en nära relation till grönt och det de äter.

• Informationsbroschyr på flera språk

17 juni 2019

Nu finns broschyren "Så ger vi ditt barn bra förutsättningar i förskolan" på flera språk.

• Brandvecka vecka 43

17 oktober 2018

Under vecka 43 har vi på förskolan en så kallad brandvecka. Vi fyller den med olika aktiviteter med temat eld och brand.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}